Ismerd med a sodastream élményt!

A SODASTREAM készülékeinkkel készíts egyetlen gombnyomással szénsavas vizet vagy ínycsiklandó üdítő italokat az egész családnak.

  • ne vásárolj feleslegesen PET palackos termékeket, használd a SodaStream BPA mentes palackjait.
  • a legjobb, hogy közben óvod a környezetedet is.
  • használd egyszerűen, akár egyetlen gombnyomással.
  • felejtsd el a felesleges cipekedést egy életre.

Büszkék vagyunk rá, hogy már 45 ország tette le voksát a SodaStream minőségi készülékei és környezetbarát szódakészítés mellett, amivel most még nyerhetsz is!

A szódagépek

Szódagépeink díjnyertes formatervezéssel készültek, elegáns megjelenésükkel a konyha letisztult kiegészítői. Egy szempillantás alatt tudsz velük friss csapvízből szódavizet vagy frissítő üdítőt készíteni. Sőt még a szénsavasság erősségét is az ízlésed szerint szabályozod, egyetlen gomb megnyomásával.

A szörpök

Kimondottan a szénsavas vízhez kifejlesztett SodaStream szörpjeink, hatalmas választékban állnak rendelkezésedre. Válaszd ki a kedvenc ízed a klasszikus gyümölcsös vagy az új Pepsi szörpök közül!

Palackok és kiegészítők

SodaStream szénsavasító palackok 100% BPA mentes, karc- és törésálló tritan anyagokból készültek.3 évnyi használatukkal, akár 2500 PET palacktól mented meg a Földet. Szerencsére minden szénsavasító palack hermetikusan zárt, így bárhová mész a tökéletes friss szóda mindig veled lesz!

CO2 patronok

Minden SodaStream szénsavas patron 425g CO2-ot tartalmaz, így akár 60-80 liter szódavizet is tudsz vele készíteni a szénsavasság erősségétől függően. Szerencsére a szódagépek mellé jár egy patron, de érdemes többet tartalékolni, mert gyorsan fogynak a polcokról.

Ráadásul a kiürült partonok cseréjére egyaránt van lehetőséged, amivel a most zajló patroncsere játékunkon az 1 millió forintos fődíjat is hazaviheted.