Sodastream

Ismerd meg a Sodastream élményt!


A SodaStream készülékeinkkel készíts egyetlen gombnyomással szénsavas vizet vagy ínycsiklandó üdítő italokat az egész családnak. Büszkék vagyunk rá, hogy már 45 ország tette le voksát a SodaStream minőségi készülékei és környezetbarát szénsavas víz készítése mellett, amivel most még nyerhetsz is!


Élj fenntarthatóan az egyszer használatos műanyagok csökkentésével


Élvezd a friss szénsavas vizet, úgy, ahogy Te szereted


Mondj búcsút a nehéz műanyag palackok cipelésének


Készíts egészséges, ízletes üdítőket, koktélokat

Szénsavasító készülékek

Szénsavasító készülékeink díjnyertes formatervezéssel készültek, elegáns megjelenésükkel a konyha letisztult kiegészítői. Egy szempillantás alatt tudsz velük friss csapvízből szénsavas vizet vagy frissítő üdítőt készíteni. Sőt még a szénsavasság erősségét is az ízlésed szerint szabályozod, egyetlen gomb megnyomásával.

Szörpök

Kimondottan a szénsavas vízhez kifejlesztett SodaStream szörpjeink, hatalmas választékban állnak rendelkezésedre. Válaszd ki a kedvenc ízed a klasszikus gyümölcsös vagy a Pepsi szörpök közül!

Palackok és kiegészítők

A SodaStream szénsavasító palackok 100% BPA mentes, karc- és törésálló tritan anyagokból készültek. 3 évnyi használatukkal, akár 2500 PET palacktól mented meg a Földet. Szerencsére minden szénsavasító palack hermetikusan zár, így bárhová mész a tökéletes friss szénsavas víz mindig veled lesz!

CO2 patronok

Minden SodaStream patron 425g CO2-ot tartalmaz, így akár 60-80 liter szénsavas vizet is tudsz vele készíteni az erősségtől függően. Szerencsére a szénsavasító készülékek mellé jár egy patron, de érdemes többet tartalékolni, mert gyorsan fogynak a polcokról.

Ráadásul a kiürült patronok cseréjére egyaránt van lehetőséged, amivel a most zajló patroncsere játékunkon az 1 millió forintos fődíjat is hazaviheted.