Gazdaságos és egyszerű szódakészítés az egész családnak

SodaStream

A SodaStream termékek egyszerűen, gombnyomásra teszik lehetővé a víz szénsavasítását és az üdítőital készítését közvetlenül az Ön otthonában, egészségesebb alternatívát nyújtva ezzel az előre palackozott vizekkel és szénsavas üdítőkkel szemben. A SodaStream gazdaságos és praktikus megoldást nyújt a szódakészítésre az egész család számára. Spóroljon pénzt, feledkezzen meg a cipekedésről és óvja meg környezetét a PET palackok káros hatásától a mára már 45 országban elérhető gazdaságos, környezetbarát és frissítő SodaStreammel.

  • rengeteget takaríthat meg játszva,
  • egyszerű használatával mindig kéznél van a kedvenc üdítője,
  • csökkenti ökológiai lábnyomát azzal, hogy kevesebb PET palackot használ fel,
  • nem kell többé súlyos üdítős és ásványvizes palackokat cipelnie.


Válassza Ön is a gazdaságos és praktikus megoldást, hiszen a SodaStreammel csak nyerhet.

SodaStream - a szódagépek

A SodaStream készülékek egyszerű használatukkal és elegáns megjelenésükkel váltak ismertté. A SodaStream készülékek segítségével otthonában a csapvízből néhány másodperc alatt szódavizet, vagy frissítő üdítőitalt készíthet. Egyszerűen nyomja meg a készülék tetején található gombot a kívánt erősségű szóda elkészítéséhez (enyhe, közepes, erősen szénsavas).
Ismerje meg a SodaStream szódagépeket>>


SodaStream - a szörpök

Szörpök széles választékban - igazi ízkavalkád. Az eredeti SodaStream szörpökkel frissítő szénsavas üdítőitalokat készíthet. A szörpök minőségi anyagokból készülnek. 500 ml szörpből akár 12 liter üdítőt is készíthet.
Önnek melyik a kedvence? Ismerje meg a szörpöket>>


SodaStream - palackok és kiegészítők

A SodaStream szénsavasító palackok 100% BPA mentes alapanyagokból készülnek. Így a minőségi szénsavasító palackok amellett, hogy hosszú élettartamúak, még a rákkeltő, egészségre ártalmas anyagtól is garantáltan mentesek. A palackok hermetikusan zárnak, így segítenek hosszan megőrizni a szóda szénsavasságát.
Önnek már teljes a SodaStream szettje? Ismerje meg a palackokat és kiegészítőket>>


SodaStream - CO2 patronok

Minden patron 425g CO2-ot tartalmaz, amellyel kb. 60-80 liter szénsavas víz állítható elő. A szódagép mellé jár egy ilyen patron, amelyet csak ki kell cserélnie, ha kifogy. Azonban akik nem szeretnének otthon patron nélkül maradni, azoknak ajánljuk, hogy szerezzenek be otthonra plusz 1 patront, melyet önállóan is megvásárolhatnak.
És most még nyerhet is vele, hiszen már egy patroncserével is indulhat a fődíjért, az
1 millió Ft-tal feltöltött bankkártyáért.
Ismerje meg a SodaStream patronokat>>